Orklandlekene

24.06.2020

Orkla Sparebank stadion

Ny gressmatte på Orkla Sparebank stadion

Neste uke starter arbeidet med å bytte ut kunstgresset på Orkla Sparebank stadion. Kunstgresset som ligger på banen har virkelig gjort jobben gjennom mange år, men nå skal det altså skiftes ut.

Orkla Sparebank stadion 04
Orkdal Idrettslag eier og driver Orkla Sparebank stadion. I OIL er det en fotballavdeling for barn i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal IL samarbeid med Orkla Fotballklubb.

Orkla Sparebank stadion 03
Orkla Fotballklubb leier banen på Orkla Sparebank stadion, både til treninger og kamper. Orkla FK bruker Orkla Sparebank stadion i tillegg til det flotte anlegget i Idrettsparken, som OFK eier sammen med Orkanger IF og Orkland kommune.

Orkla Sparebank stadion 02
I august ruller forhåpentligvis barne- og ungdomsfotballen igjen på Orkla Sparebank stadion, og da på en splitter ny kunstgressmatte. Hvorvidt seniorlagene i Orkla FK får testet ut det nye dekket i kamp er fortsatt usikkert. Treninger blir det helt sikkert når kunstgresset er lagt ferdig en gang i løpet av sommeren.

Vi gleder oss til å se fotballen rulle på nytt kunstgress på Orkla Sparebank stadion!

Varig logo orkla 4f 02

coop logo nordvest