Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Nå legges det nye kunstgresset

06.07.2020

IMG 8500

Nå legges det nye kunstgresset

Arbeidet med å legge nytt kunstgress på Orkla Sparebank stadion er godt i gang. Det gamle dekket er tatt av, og nå gjøres det klart for en mer moderne og miljøvennlig form for kunstgress. 

IMG 8499
Det gamle kunstgresset på Orkla Sparebank stadion har gjort jobben gjennom mange år. Et veldig stort antall kamper og treninger har blitt gjennomført på banen, og det har i tillegg vært mye uorganisert fotballaktivitet. En stor del av det nye dekket er nå rullet ut på banen, og det vil bli jobbet videre utover uka med å få dekket på plass. Deretter må det jobbes med alle skjøtene i kunstgresset. Det er forsket mye på hvordan kunstgress kan bli mer miljøvennlig. På dekket som legges på Orkla Sparebank stadion skal det jobbes med en løsning uten bruk av gummigranulat. 

IMG 8518
Bak tribunen på Orkla Sparebank stadion ligger 7er-banen, som brukes mye av Orkdal IL sine lag i barnefotballen. Også her legges det nytt kunstgress.

IMG 8501
Baneanlegget på Orkla Sparebank stadion vil være stengt en periode framover. Når barne- og ungdomsfotballen ruller igjen i august blir det mulig å se kamper på "Nye Orkla Sparebank stadion". Hvorvidt det blir seniorfotball å se på banen er fortsatt uvisst. Regjeringen sier fortsatt nei til fullkontakt for seniorlag i Norge fra 3. divisjon herrer og nedover(2. divisjon for damer). Både herre- og damelaget til Orkla FK må derfor vente på ny beskjed før de kan trene for fullt. Tiden framover vil vise når de eventuelt kan komme i gang med sin sesong.

Vi gleder oss til å se fotballaktivitet igjen på Orkla Sparebank stadion!
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK