Knyken live

02.08.2020

OFK G16 Freidig 05

Mange ville se fotball igjen på Orkla Sparebank stadion

I løpet av juli ble det lagt nytt kunstgress på Orkla Sparebank stadion. Situasjonen rundt Koronaviruset har ført til mindre fotballaktivitet enn ønsket denne sommeren. 1. august åpnet regjeringen for barne- og ungdomsfotball, og allerede på den andre dagen i august var det klart for kamp på det nye kunstdekket. Orkla G16 innledet med OBOS-kamp mot Freidig.

OFK G16 Freidig 02
Kunstgresset på Orkla Sparebank stadion er det første i Trøndelag med et mer miljøvennlig underlag.  Gummigranulatkulene, som ligger som demping i banen, er erstattet med et organisk materiale som består av 60 prosent kork og 40 prosent kokosnøttskall.

OFK G16 Freidig 01
Barne- og ungdomsfotballen ruller igjen, og det er vi glade for. Utover august måned skal det spilles mange kamper på Orkla Sparebank stadion. I Orkdal Idrettslag er vi glade for å se aktivitet igjen på banen, både gjennom treninger og kamper. 10. august blir det avgjort hvorvidt vi får se seniorfotball denne høsten.OFK G16 Freidig 03

Det er ikke bare spillere og lagledere som er sulteforet på fotball i 2020. Under søndagens G16-kamp var det over 100 mennesker tilstede på tribunen og rundt banen.

Det nye kunstgresset ser ut til å bli en suksess. Spillerne virker godt fornøyd med underlaget. Hvordan gikk det så mellom Orkla og Freidig. En jevn kamp endte med seier 2-3 til bortelaget.

Varig logo orkla 4f 02

coop logo nordvest