Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Kunstgresset ferdiglagt på rekordtid

17.07.2020

OSS 150720 02

Kunstgresset ferdiglagt på rekordtid

Nå i juli har Orkdal Idrettslag jobbet med å legge nytt kunstgress på Orkla Sparebank stadion. Entreprenør Sport Surface har hatt ansvar for arbeidet, og Kolbjørn Fuglås har ledet prosjektet på vegne av idrettslaget. Tidligere denne uka var arbeidet fullført, og de første pasningene er allerede sendt avgårde på det nye kunstgresset på Orkla Sparebank stadion. 

OSS 150720 08
Kolbjørn Fuglås har både kunnskap og erfaring i forhold til å styre prosjekter. Det er gull verdt for Orkdal Idrettslag å ha ressurspersoner som kan bidra når store prosjekt skal gjennomføres. Kolbjørn har vært i en prosjektgruppe sammen med Per og Bjørn Rønning. 
(Bilde: Avisa ST)

OSS 150720 01

Underveis i arbeidet med kunstgresset har både Orkdal IL og Orkla FK bidratt med dugnadsarbeid. Entreprenøren Sport Surface var veldig fornøyd med den hjelpen de fikk av våre dugnadsfolk. Hjelpen fra de frivillige var "det beste de hadde opplevd noensinne". Sport Surface brukte sju og en halv dag på en jobb de hadde beregnet å bruke 11-12 dager på. Orkdal Idrettslag retter en stor takk til alle som har stilt opp på dugnad.

OSS 150720 05
Kunstgresset på Orkla Sparebank stadion er det første i Trøndelag med et mer miljøvennlig underlag.  Gummigranulatkulene, som ligger som demping i banen, er erstattet med et organisk materiale som består av 60 prosent kork og 40 prosent kokosnøttskall. Orkla FK sitt herrelag har allerede testet underlaget, og spillerne var godt fornøyd med kvaliteten på gresset. 

OSS 150720 03
Takk til alle som har bidratt underveis med det nye kunstgresset. Nå gleder vi oss alle til det blir tatt i bruk under trening og kamp!

OSS 150720 07


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK