Nils Arne Eggen Cup 2018

FOTBALL » Ivrige gutter og jenter på kamp

14.09.2016

IMG 9817

Ivrige gutter og jenter på kamp

Tirsdag kveld ble det spilt flere kamper på Orkdalsbanken stadion. Orkdal Idrettslag har mange aktive 12-åringer innen fotball. Ca 35 gutter og 15 jenter født i 2004 spiller fotball for OIL. Dette er siste høsten for disse spillerne i den blå og hvite drakten. Om en måned er seriespillet over. Til vinteren venter en overgang til Orkla FK for mange av guttene og jentene. På bildet har lagleder for Orkdal J12 Thomas Bysting en veiledende pauseprat med jentene.

IMG 9811
Orkdal J12 spilte tirsdag kveld mot Buvik. Orkdal har en tropp på ca 15 jenter. Hver uke spiller fem av jentene kamper for Orkla/Orkdal J13. De som ikke spiller for 13-årslaget utgjør kamptroppen på 12-årslaget.

IMG 9812
I løpet av sesongen har 12 av jentene på 12-årslaget hospitert opp til Orkla J13. Dette er en fin start for jentene som skal være en del av neste års 13-årslag i Orkla Fotballklubb.

IMG 9813
Tirsdagens kamp mot Buvik ble spennende og jevn. Jentene har nå igjen fire seriekamper som OIL-spillere.

IMG 9814
Et av OIL sine guttelag i 12-årsklassen møtte Byneset på den andre banehalvdelen på Orkdalsbanken stadion.

IMG 9815

Med lag i flere avdelinger er det morsomt å møte lag man sjelden spiller mot.

IMG 9816
Kampen mot Byneset bød på mange gode angrep og flotte scoringer for de blåhvite Orkdal-guttene.

IMG 9818
Laglederne Stian Bergsrønning og Rasmus Skålholt kunne være godt fornøyde under pausepraten.

Til helga venter Orkdal Sparebank Cup for både Orkdal G12 og Orkdal J12. Guttene bruker cupen som oppladning til neste sesong. De tre lagene med hovedvekt av gutter fra Grøtte mikses med de to lagene med flest gutter fra Evjen. Ivrige fotballgutter fra Gjølme er også med! Til neste sesong spiller mange på samme lag i Orkla FK.

Vi ønsker Orkdal G12 og Orkdal J12 lykke til med Orkdal Sparebank Cup! Lykkeønskninger går også til den gode arrangørstaben i Orkanger IF, som tar imot nesten 200 lag i Idrettsparken denne helga:)