Orkdalsmessa 2

04.08.2019

OSS 030819

Idrettshuset tar form

I Orkdal Idrettslag har vi lenge sett fram til å få et nytt idrettshus på Orkla Sparebank Stadion. Vi har lenge hatt et fint klubbhus, men blant annet garderobefasilitetene har ikke vært gode nok. Tidlig i sommer startet arbeidet med nytt idrettshus, og allerede nå i august har dugnadsgjengen kommet et godt stykke utvendig. Idrettshuset skal ha to etasjer som begge er på nærmere 300 kvadratmeter. I første etasje blir det dommergarderober, samt fire spillergarderober som vil innfri dagens krav. Det vil gå både trapp og heis opp til andre etasje, hvor det skal det være kontorer, møterom og en stor aktivitetssal på 150 kvadratmeter.

OSS juli 2019 01
Bygget vil bli stående mellom nåværende klubbhus og hovedinngangen til stadion. Idrettshuset har en kostnadsramme på 7,4 millioner kroner. I denne kostnadsrammen ligger det som ved veldig mange prosjekt i Orkdal Idrettslag inn en betydelig andel dugnadsarbeid. I andre etasje blir det store vindu ut mot banen på Orkla Sparebank Stadion.

OSS juli 2019 03
Arbeidet med idrettshuset fortsetter utover høsten. VI gleder oss til det blir ferdig!