eggen plakat annonse

 

Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Gratulerer med flott gjennomført Orkdal Sparebank Cup 2017!

19.09.2017

IMG 1585

Gratulerer med flott gjennomført Orkdal Sparebank Cup 2017!

I helga arrangerte OIF Orkdal Sparebank Cup i Idrettsparken på Orkanger. Cupen har gjennom mange år bygd seg opp som en flott fotballturnering, med fine fotballøyeblikk og gode sosiale opplevelser for barn og unge som deltar. Orkdal Idrettslag stilte med mange av sine aldersbestemte lag i alderen 7-12 år.

IMG 1574
Orkdal Sparebank Cup er den største lokale fotballturneringen som arrangeres. Hvert år klarer Orkanger IF å samle mange lag fra nærområdet til cupen. I tillegg kommer det også lag med lengre reiseavstand. Flere klubber fra Møre og Romsdal kommer hvert år til Orkanger, det samme gjør nord-trønderske klubber. Turen fra Fannrem er en del kortere - Orkdal IL stilte blant annet med tre lag i 9-årsklassen for gutter.

IMG 1587
Orkdal Sparebank Cup tilbyr overnatting og matservering til lag som bor på Orkanger denne cuphelga. Østersund sitt 14-årslag tilbringte helga i Orkdal, og de tok også seieren i sin klasse. Like viktig som resultat er Fair Play. Molde FK vant årets Fair Play pris. Også jentene til Orkdal IL i 9-årsklassen er opptatt av respekt for sine motstandere og oppførsel på banen. På bildet takker de for kampen etter møtet med Buvika.

IMG 1577
Her er det ene OIL-laget i 11-årsklassen for jenter i angrep under et av lagets kamper søndag.

IMG 1583
Et annet 11-årslag varmer opp foran en av kampene.

IMG 1584
Denne G9-kampen er et lokaloppgjør mellom Orkdal og Svorkmo NOI.

IMG 1579
Orkdal G12 fikk til mange gode angrep i sin kamp mot National fra Trondheim.

IMG 1581
Hele 510 kamper ble spilt på Orkanger under Orkdal Sparebank Cup 2017. Arrangørklubben Orkanger IF gjør en flott jobb med denn cupen, hvor både det sportslige og det sosiale er i fokus. Orkdal Idrettslag gratulerer med vel gjennomført arrangement! Vi gleder oss allerede til neste års fotballfest i Idrettsparken!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK