Orkdalsmessa 2

eggen plakat annonse

FOTBALL » Gi din støtte til byggingen av idrettshuset

Idrettshus OSS

Gi din støtte til byggingen av idrettshuset

Orkdal Idrettslag er godt i gang med byggingen av det nye idrettshuset på ved Orkla Sparebank stadion. Bygget vil inneholde fire garderober, to dommergarderober, kontor, møterom, aktivitetssal, heis og diverse boder. Når idrettshuset blir ferdig vil det være en enorm tilvekst til Orkla Sparebank stadion. For å realisere bygget med minst mulig lån trenger Orkdal Idrettslag din hjelp. Bli privat giver gjennom et minstebeløp på 1500 kroner over tre år.

Orkdal Idrettslag ønsker å ha minst mulig lån, og størst mulighet til å bruke penger på aktiviteten i idrettslaget. Med mindre gjeld kan vi også holde treningsavgiftene på et lavest mulig nivå.

Slik ser budsjettet ut for det nye idrettshuset på Orkla Sparebank stadion:
Kostnader: 7 383 000 kr

Spillemidler: 2 200 000 kr
Dugnad: 2 000 000 kr
Gave fra Orkdal kommune: 730 000 kr
Gave fra Orkla Sparebank: 370 000 kr
Gaver: 300 000 kr
Lån: 1 783 000 kr

Kåre Ola Kurås har lagt ned et flott arbeid i forhold til gaver. Siden august har han jobbet opp mot bedrifter og privatpersoner, og det er en veldig positiv holdning til prosjektet. Idrettslaget har fått inn nærmere 500 000 i gaver, noe som er fantastisk!

Bli med som bidragsyter til idrettshuset ved Orkla Sparebank stadion. De av våre bidragsytere som ønsker det vil bli offentliggjort i vårt nye bygg. Det blir navn, ikke beløp. Plakatene blir plassert på en godt synlig plass i idrettshuset.

Send en melding eller ring til Kåre Ola Kurås og meld deg på som bidragsyter. Ditt bidrag betyr mye for idrettslaget. Telefonnummer til Kåre Ola er: 970 91 245.

Takk til alle som støtter arbeidet med det nye idrettshuset. Dette blir knallbra!

coop logo nordvest