Knyken live

FOTBALL » Daglig leder spilte fotball på NRK

16.09.2020

Magne OSS 160920

Daglig leder spilte fotball på NRK

Det nye kunstgresset på Orkla Sparebank stadion er blant de første i sitt slag som er lagt med en mer miljøvennlig profil. I den forbindelse var NRK på besøk denne uka, noe som førte til en reportasje på Dagsrevyen. I innslaget snakker daglig leder i Orkdal Idrettslag Magne Fossbakk om hvordan idrettslaget har håndtert det gamle kunstgresset. Gummigranulat er erstattet med kork og kokosnøtteskall på det nye dekket, noe som er et viktig steg på veien mot mer miljøvennlige kunstgressbaner.

Se innslaget her.

I Orkdal Idrettslag er vi glade for å ha kommet i mål med det nye kunstgresset. Banen har blitt brukt mye i høst av lag i Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb. Barne- og ungdomsfotballen ruller for fullt, og vi håper at det snart også kan spilles seniorfotball på Orkla Sparebank stadion.

Orkla J14 Orkla Sparebank stadion

Varig logo orkla 4f 02