Live kamera knyken

 

Knyken priser

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Bygger små baner for de minste

13.05.2017

IMG 0927

Bygger små baner for de minste

Norges Fotballforbund anbefaler smålagsspill for unge spillere i barnefotballen. De siste sesongene har det derfor vært forsøkt å ha 3er-fotball som en del av aktiviteten for miniputtene. Denne sesongen spiller 6 og 7-åringer fotballkamper på små mål med tre spillere på hvert lag. Orkdal Idrettslag har denne uka fått satt opp en egen liten bane som skal brukes til kamper på miniputtkveldene.

IMG 0925
På Orkdalsbanken stadion er en liten bane laget ved siden av 7er-banen. Knykenfolket laget denne uka deler til vant av impregnert materiale. I Knyken har de også en del kunstgress. Dette har blitt transportert ned til Fannremsmoen. OIL fotballs egen Marvin Bekken tok ansvar og satte opp banen før torsdagens start på miniputtsesongen.  tillegg til den lille banen som er laget kan det også foregå smålagsspill i ballbingen på Orkdalsbanken stadion.

Fotball liten bane 02
Kamper på små baner med små mål og vant betyr at barna får spille mest mulig uten avbrudd. Spilltypen skal sikre flest mulig ballberøringer på alle som er med.

IMG 0924
Det viktigste er å skape glede og mestring for de unge fotballspillerne. Dersom det blir ujevne lag settes flere spillere inn for å skape jevnbyrdighet i kampen.

IMG 0928
Mange unge barn spiller fotball i Orkdal kommune. Rammebetingelsene har aldri vært bedre, med blant annet Orkdalsbanken stadion på Fannremsmoen og det fantastiske anlegget i Idrettsparken. i Idrettsparken lager Orkanger IF flere små baner i sørenden av treningsbanen mellom Orkla kunstgress og hovedbanen. 

Fotball er artig - og artigst når alle får være borti ballen :)


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK