Orklandlekene

 

Orkdalscupen tekst

 

Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Avsluttet sesongen med fotballbasar

29.10.2018

Basar 2018 03

Avsluttet sesongen med fotballbasar

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb. Forrige uke hadde miniputtene i Orkdal IL sin årlige fotballavslutning. Sesongavslutningen markeres med basar og diplomutdeling i samfunnshuset på Grøtte.

Basar 2018 01
Hver torsdag gjennom fotballsesongen er det miniputtkvelder på Orkla Sparebank Stadion. Da spilles det kamper for barn i alderen 6-10 år. Med lag på alle alderstrinn både for gutter og jenter blir dette mange barn som spiller fotball. Under sesongavslutningen sist uke var det stapp fullt i Orkdal Samfunnshus.

Basar 2018 02
I tillegg til diplomutdeling og basar hadde hvert lag bidratt til serveringen. Både store og små koste seg med alt det gode som var av kaker.

Basar 2018 04
Å bli tatt opp på scenen for å få en velfortjent diplom er stas. Stas må man også gjøre på alle frivillige som bidrar til å holde barnefotballen i idrettslaget i gang. Uten frivillige voksne stopper det aktive fritidstilbudet opp, og et aktivt voksenmiljø rundt lagene er avgjørende.

Takk til alle som bidrar til å holde aktiviteten i Orkdal IL fotball i gang! Det gjelder alle som bidrar rundt lagene, alle som bidrar på Orkla Sparebank stadion i løpet av året, samt Garasjegjengen som hjelper oss med å holde anlegget vårt i stand. Sammen kan vi gi et best mulig tilbud til barna i Orkdal Idrettslag.

PS! Orkdal IL fotball er på Facebook. Bilder av flere lag er lagt ut på siden. Gå inn og lik oss da vel!

 

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK