Junior NM 2019

26.08.2018

DSC 0798

Glade fotballbarn på Orkdalscup 2018

I helga ble Orkdalscupen 2018 arrangert på Orkla Sparebank stadion. Orkdalscupen er en årlig fotballhelg med kamper for barn i alderen 6-12 år. Cupen har erstattet det som tidligere het for Miniputtenes dag. Årets Orkdalscup ble arrangert under gode forhold med hovedsaklig oppholdsvær og bra temperatur i lufta. De unge fotballspillerne imponerte med flott innsats, iver og idrettsglede.

Bilder fra lørdagens Orkdalscup ser du i vårt fotoalbum.
Bilder fra søndagens Orkdalscup ser du i vårt fotoalbum.
(Foto: Anne Ragnhild Rønaasen).

DSC 0773
6 og 7 åringer under Orkdalscupen spiller 3er-fotball, aldersgruppene 8-9 år spiller 5er-fotball og 10-11 åringer spiller 7er-fotball. 12 åringer spiller 9er-fotball.

DSC 0802

3er-fotball har kommet inn som spillform for de aller yngste i barnefotballen, også under Orkdalscupen.

DSC 0804
Med vant rundt banen holdes ballen lenge i spill, selv om det oppstår noen trange situasjoner:)

DSC 0809
Det er artig å se så mange ivrige fotballbarn i aksjon.

DSC 0807
Orkdalscupen spilles i aldersklasser opp til 12 år. Her er det kamp mellom Orkdal og Orkanger i 11-årsklassen.

DSC 0810

Fair Play er viktig i all idrett - også i barnefotballen.

DSC 0835
Å holde fokus på kampen er ikke alltid like lett, særlig med Thamshavnbanen et lite steinkast fra banen:)

DSC 0827
Etter endt cup er det stas med premieutdeling, og mange voksne er fram med mobilen for å forevige fotballøyeblikket.

DSC 0829
Noen smiler til fotografen, noen jubler, noen ser på premien sin mens andre "dabber". Det er moro på cup!

DSC 0831
Her ser vi en fornøyd gjeng fra Glimt motta sine velfortjente medaljer.

DSC 0842
Et stykke ut i september arrangerer vår naboklubb Orkanger IF sin årlige Orkla Sparebank Cup i Idrettsparken.  Gutter 11 varmet opp til den cupen med deltakelse på Orkdalscupen lørdag.

DSC 0792
Flatås, Glimt, Kattem, Lensvik, Lundåsen, Nidelv, Orkanger, Støren, Svorkmo NOI og arrangørklubben Orkdal Idrettslag er blant klubbene som er påmeldt til årets Orkdalscup.

DSC 0893
Pausepraten er viktig for å få gitt de siste instruksene.

DSC 0907
Det kjempes om ballen også blant de unge gutta.

DSC 0909
Det er stas at slekt og venner stiller opp som tilskuere når så mange barn spiller fotball.

DSC 0962

Orkdal Idrettslag takker alle for oppslutningen om Orkdalscupen 2018!