Orkdalscup 2018

FOTBALL » Orkdalscup » Fotballglede og godvær på Miniputtenes dag

01.09.2013

Miniputtenes dag 2013 026

Fotballglede og godvær på Miniputtenes dag

Miniputtenes dag ble arrangert søndag 1. september for unge fotballspillere i alderen 6-10 år. Det ble en dag med mye fotballglede og god stemning på Orkdalsbanken stadion. I motsetning til foregående år viste også været seg fra en god side denne søndagen.

Bilder fra Miniputtenes dag 2013 ser dere i vårt fotoalbum.

Miniputtenes dag 2013 001

De aller yngste startet sine kamper klokka 09.00 på morgenen. Ettersom Miniputtenes dag er en kompakt cup med mye spill og lite venting kunne 6-og 7-åringene motta sine velfortjente premier allerede på formiddagen.
Miniputtenes dag 2013 006
Det ble mange tette og morsomme kamper i alle aldersklassene. Her avslutter Glimtjentene et angrep i kampen mot Orkanger i Jenter 8.
Miniputtenes dag 2013 008
Det gjelder å holde aktiviteten oppe hele dagen. Her varmer 7-åringene på Evjen opp før en av sine kamper.
Miniputtenes dag 2013 016
Premiene ble delt ut foran Klubbhuset. Her venter lag fra Glimt og Orkanger på premieutdelingen som ble gjennomført rett etter at lagene var ferdige med sine tre kamper.
Miniputtenes dag 2013 013
Under premieutdelingen er det trangt om plassen for ivrige fotografer. Fotball-leder i OIL Hugo Jonli hadde nok godt utbytte av høyden sin da han skulle ta sine blinkskudd:)
Miniputtenes dag 2013 019
Sikringskost er viktig mellom slagene på fotballbanen. Her kjører et Orkdal-lag på med potetskruer før neste kamp.
Miniputtenes dag 2013 022
Fair Play står i sentrum i barnefotballen. Jentelagene til Orkdal og Orkanger takket hverandre for en fin kamp i 9/10-årsklassen.
Miniputtenes dag 2013 032
På cup er det artig å spille fotball og det er artig å treffe slekt og kjente. På Orkdalsbanken stadion kunne man i løpet av dagen se mange venner i hvitt, blått og gult.

Orkdal IL takker alle for en trivelig fotballopplevelse under Miniputtenes dag 2013!