Junior NM 2019

28.08.2016

DSC 0626

57 lag spilte på Miniputtenes dag

Miniputtenes dag 2016 ble arrangert på Orkdalsbanken stadion søndag. Miniputtenes dag er for spillere i alderen 6-10 år. 6 åringene spilte 3er-fotball, mens aldersgruppene 7-10 år spilte 5er-fotball.

Bilder fra MIniputtenes dag 2016 ser dere i vårt fotoalbum.
(foto:Anne Ragnhild Rønaasen)

DSC 0468
Det var stor aktivitet på Orkdalsbanken stadion søndag. Etter en innledning på helga ved voldsomt regnvær ble søndagen fin med lettskyet vær.

DSC 0456
6-åringene har blitt en del av Miniputtenes dag de siste årene. De aller yngste har en spillform der de er tre på hvert lag og spiller mot små mål uten keeper.

DSC 0461
Orkdal og Orkanger er de klubbene som stiller med flest lag på Miniputtenes dag. På søndag var hele 19 lag med glade unge fotballbarn fra Orkanger på Orkdalsbanken stadion.

DSC 0462
Svorkmo NOI, Lensvik IL, Løkken IF, NOR/Meldal IL, U og IL Glimt, Orkanger IF og Orkdal IL var blant klubbene som deltok med lag under årets utgave av Miniputtenes dag. I tillegg er det gledelig at et guttelag fra Tiller også tok turen til Orkdal.

DSC 0490
Fotballgleden står i fokus når miniputtene spiller kamper. Det er selvfølgelig artig når det blir mål, men gleden over å spille på lag skal være større en tanken på å vinne.

DSC 0498
Orkdal Idrettslag takker alle barn og voksne som støttet opp om Miniputtenes dag 2016. Vi ønsker velkommen tilbake i 2017!