Orkdalsmessa

FOTBALL » Miniputtenes dag » Miniputtenes dag på den fineste dagen i august

27.08.2017

Miniputtenes dag 279817 01

Miniputtenes dag på den fineste dagen i august

Lørdag spilte ca 20 lag i alderen 11-12 år fotballturnering på Orkdalsbanken stadion. Det var første gang Orkdal IL utvidet Miniputtenes dag til også å gjelde 11- og 12-åringene. Søndag ble den tradisjonelle miniputtdagen arrangert på Fannrem. I overkant av 50 lag deltok på årets utgave av Miniputtenes dag, og spillere og publikum kunne ikke bedt om en bedre ramme den siste søndagen i august. Sola skinte fra skyfri himmel, og både store og små så ut til å kose seg på Orkdalsbanken stadion.

Bilder fra Miniputtenes dag 2017 på Orkdalsbanken stadion ser du i vårt fotoalbum.
(Foto Anne Ragnhild Rønaasen)

Miniputtenes dag 279817 23
De aller yngste spilte 3er-fotball i små ballbinger.

Miniputtenes dag 279817 25
Denne formen for fotball har kommet inn i barnefotballen de siste årene, og målet er at alle barna skal bli mer involvert i spillet.

Miniputtenes dag 279817 29
Opp til 10 år spilles det med fem spillere på hvert lag. Her har Orkdal IL corner i en av sine kamper mot Orkanger. Inne i feltet er det trangt om plassen foran keeperen som ser ut til å ha god kontroll:)

Miniputtenes dag 279817 27
Det var mye folk og god stemning under Miniputtenes dag. Det var spennende for barna som spilte; og kanskje like spennende for de mange klubbdommerne som uka før Miniputtenes dag deltok på dommerkurs. Prinsippet om at dommeren dømmer er viktig å ha med seg i barnefotballen, kanskje like viktig for alle voksne som ser på kampene.

Miniputtenes dag 279817 26
54 lag i alderen 6-10 år deltok under søndagens Miniputtdag. Vi håper det ble en fin fotballdag for alle.

Miniputtenes dag 279817 12
Orkdal Idrettslag takker for oppslutningen om årets Barnefotballdager. Vi ønsker velkommen tilbake i 2018. I mens ruller barnefotballen videre utover høsten på Orkdalsbanken stadion og på alle andre fotballarenaer i Orkdalen og i vårt nærområde!

Idrettsparken cup
Allerede 15.-17. september er det Orkdal Sparebank Cup i Idrettsparken. Vi ønsker Orkanger IF lykke til med arrangementet! Les om Orkdal Sparebank Cup her.

Ha en fin fotballhøst!