Junior NM 2019

FOTBALL » MINIPUTT » Miniputthøsten i gang på Orkdalsbanken stadion

13.08.2015

Miniputt 130815 03

Miniputthøsten i gang på Orkdalsbanken stadion

Torsdag startet høstsesongen for miniputtene i Orkdal IL og de andre idrettslagene i dalføret. Paradoksalt nok satte et fantastisk sommervær preg på starten på høstsesongen. Sola skinte fra blå himmel, og det var trivelig både for stor og liten på Orkdalsbanken stadion. Dette fortjener vi etter en heller beskjeden sommer!

Miniputt 130815 02
Blant kampene torsdag var et internt oppgjør mellom Orkdal Jenter 8 og et 7-årslag fra OIL med både gutter og jenter.

Miniputt 130815 01
De aller yngste(7-8 år) spiller i hovedsak klokka 18.00, mens 9- og 10-åringene spiller klokka 19.00.

Miniputt 130815 04
Miniputtkveldene preges av mange lokale oppgjør. På en av sommerens fineste sommerkvelder besøkte lag fra både Glimt og Orkanger Orkdalsbanken stadion, i tillegg til lag fra Lensvik og Meldal.

Miniputt 130815 05

Miniputtfotballen ruller hver torsdagkveld utover august og september. Vi oppfordrer store og små om å ta turen til Orkdalsbanken stadion for å se på de unge og ivrige fotballspillerne. Her snakker virkelig om breddefotball, der gleden over å spille kamp er langt viktigere enn resultater.

NB! Kiosken i Klubbhuset er alltid åpen, og det ryktes at både kaffen og vaflene leverer varene :)