Leie lokaler Knyken

 

Orkdalsmessa 2

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb.

Under fanene i menyen over leser du om aktiviteten i Orkdal IL fotball.

Alle fotballspillere m/foreldre i OIL underlegges også noen regler og plikter. Dette inkluderer bl.a dugnader og annet inntektsbringende arbeid. Les mer om dette her: Velkomstbrev Orkdal-IL fotball

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Les mer om samarbeidet her.

 

 

 


13.10.2019

Orkla tok tre viktige poeng

Orkla sitt herrelag i 3. divisjon er inne i en spennende avslutning på fotballsesongen. De siste sesongene har Orkla framstått som et høstlag med flere gode prestasjoner mot slutten av året. Etter å ha vunnet en viktig bortekamp mot Kongsvinger 2 forrige helg var det knyttet stor spenning til lørdagens...

Les mer…


09.10.2019

Ta turen til Orkla Sparebank stadion på lørdag!

Orkdal IL Fotball og Orkla Fotballklubb har i over to over samarbeidet om prosjektet Kvalitetsklubb. Orkdal IL driver en fotballavdeling for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Orkla Fotballklubb har lag i ungdomsfotballen for både gutter og jenter. OFK har seniorlag for både herrer og kvinner i 3. divisjon.

Les mer…


05.08.2019

Orkla Tine Fotballskole 2019

Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole. Årets Orkla Tine Fotballskole går av stabelen lørdag 31. august og søndag 1. september i Idrettsparken Orkanger. Fotballskolen for barn født i 2007-2008-2009-2010 er åpen for påmelding.Påmelding Orkla Tine FotballskoleInformasjon om Tine Fotballskole ser du på nettsidene til arrangementet.

Les mer…


04.08.2019

Idrettshuset tar form

I Orkdal Idrettslag har vi lenge sett fram til å få et nytt idrettshus på Orkla Sparebank Stadion. Vi har lenge hatt et fint klubbhus, men blant annet garderobefasilitetene har ikke vært gode nok. Tidlig i sommer startet arbeidet med nytt idrettshus, og allerede nå i august har dugnadsgjengen kommet...

Les mer…


05.07.2019

OIL i gang med det nye idrettshuset

I Orkdal Idrettslag har vi lenge sett fram til å få et nytt idrettshus på Orkla Sparebank Stadion. Vi har lenge hatt et fint klubbhus, men blant annet garderobefasilitetene har ikke vært gode nok. Nå er arbeidet i gang med nytt idrettshus.

Les mer…


26.06.2019

Orkdal/Orkla sertifisert som kvalitetsklubb

Orkdal IL Fotball og Orkla Fotballklubb har i over to over samarbeidet om prosjektet Kvalitetsklubb. Orkdal IL driver en fotballavdeling for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Orkla Fotballklubb har lag i ungdomsfotballen for både gutter og jenter. OFK har seniorlag for både herrer og kvinner i 3. divisjon.

Les mer…


29.10.2018

Avsluttet sesongen med fotballbasar

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb. Forrige uke hadde miniputtene i Orkdal IL sin årlige fotballavslutning.

Les mer…


22.09.2018

OIL samarbeider med Sport 1 og Umbro

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Umbro har en ny klubbkolleksjon for alle i OIL. Kolleksjonen gjelder både fotball og håndball. Prøving og bestilling gjøres via Sport 1 på AMFI. Det er bestillingstid på produktene, og også noen dager trykketid av reklame.

Les mer…


05.09.2018

30 deltakere på dommerkurs

I Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb gjøres det et stort arbeid for å rekruttere og utdanne dommere. Nå i høst deltok hele 30 barn da Orkdal Idrettslag arrangerte klubbdommerkurs. Klubbdommerkurset skal gi deltakerne mulighet til å dømme kamper i barnefotballen, og for noen kan det også være starten på et...

Les mer…


12.06.2018

Planlegger nytt idrettshus på Orkla Sparebank stadion

Orkdal Idrettslag driver to idrettsanlegg; Knyken skisenter og Orkla Sparebank stadion. Orkla Sparebank stadion har siden utbyggingen i 2006/2007 vært et fotballanlegg klarert for kamper på høyt nivå i Norge. Likevel har et større klubbhus vært savnet, og spesielt et bedre dusj- og garderobeanlegg.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK