Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Arkiv » NORGESCUP 2012 » Livestreaming fra Knyken

09.02.2012

Livestreaming fra Knyken

Norgescupen i skiskyting sendes direkte på Internett. Følg hele arrangementet i Knyken live. Hør lyden fra arenaen, se fortløpende lister fra mål og meldeposter, samt få tilgang til offisielle resultatlister.

Trykk her for å komme til livesenteret!

Torsdag kveld kom storskjermen på plass i Knyken. Under DNB Cup/Statkraft Junior Cup brukes en 24 kvadrameter stor skjerm på stadion. Skjermen bidrar til at arrangementet blir en bedre opplevelse for utøvere, lagledere og publikum. I tillegg sendes altså bildene fra storskjermen direkte på Internett. De som ikke tar turen til Knyken denne helga kan dermed følge godt med på hvordan det går i Norgescuprennene i skiskyting.

Knyken_090212_004.jpg

Den 24 meter store skjermen blir kjørt til stadion på en henger. Skjermen kommer todelt og den ene delen heises opp over den andre.

Knyken_090212_006.jpg

Torsdag kveld ble skjermen slått på og logoen til Norges Skiskytterforbundet lyste utover stadion i Knyken.

Knyken_090212_013.jpg

TD hadde gjennomgang av stadion med arrangør torsdag. og stadion i Knyken er nå godkjent før arrangementet starter med treningsdag fredag.

Knyken_090212_018.jpg

Startseilet fra DNB reises ved hjelp av luft. Dette bilde er fra onsdag kveld da "starter-gjengen" hadde en gjennomgang av sine arbeidsrutiner.

Knyken_090212_011.jpg

Ved skive 27 var det vindstille og flotte forhold torsdag kveld. Alt ligger til rette for ei flott skiskytterhelg i Knyken. Vi ønsker utøvere og støtteapparat lykke til og ønsker samtidig publikum velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo